A cirkuszi helyzet Európában (Hungary)

Az Európai Unió egész területén és a hagyományos / klasszikus és kortárs cirkuszművészetet átfogóan a tanulmány átfogó célkitűzései a következők:

 

  • Adja meg az ágazat társadalmi-gazdasági helyzetét és átfogó képet
  • A cirkuszágazat innovációs potenciáljának elemzése
  • A cirkuszágazatra vonatkozó uniós finanszírozási rendelkezések mennyiségi és minőségi értékelése
  • Információ nyújtása az EU-ban utazó cirkuszi társaságokban élő gyermekek oktatási helyzetéről

 

A középpontban a cirkuszban dolgozó szakemberek állnak, akik bármilyen kapacitással rendelkeznek, és a tevékenységüket egy meghatározott ideig.

 

Adatgyűjtési módszerek:

 

Cirkuszszámlálás

Európában cirkusz népszámlálásra kerül sor. Ez azokra az emberekre irányul, akik 2018. január 1-jétől december 31-ig az Európai Unió államában cirkuszban dolgoztak, munkát létrehozó és bemutató cégek, valamint olyan szervezetek, mint a fesztiválok, helyszínek és olyan alkotási központok, amelyek ugyanebben az időszakban előadásokat tartottak. A népszámlálás linkjei itt találhatók:

 

Szakemberek számára – https://goo.gl/CaGHRE

A szervezetek számára – https://goo.gl/kywmgg

 

Webes fórum

Az országspecifikus Fórumoldalakhoz hozzáadhatók az érintett iparági irodalom és a munkavállalókkal kapcsolatos kapcsolatok, a munkamódszerek, a munkavállalási engedélyek, a gyermekek oktatása, finanszírozás, jogszabályok, cirkuszi iskolák és alkotási központok, cirkuszi fesztiválok és helyszínek.

 

A tanulmányt az Európai Unió megbízta, és Verena Cornwall kutatója együttműködik a Panteia kutatóintézettel együttműködve. Az eredményeket megosztják mindenki, aki részt vesz és másokkal, köztük az európai politikai döntéshozókkal és egyetemekkel.

 

Minden kérdés a combarts@gmail.com címre irányítható

2 Comments

Post A Comment