Situationen for Circus i Europa Studie (Denmark)

I hele EU, og omfatter traditionelle / klassiske og nutidige cirkuskunst, er de overordnede mål for undersøgelsen at:

 

  • Giver data om den socioøkonomiske situation og et samlet billede af sektoren
  • Giv en analyse af det innovative potentiale i cirkus sektoren
  • Giv en kvantitativ og kvalitativ evaluering af EU-finansieringsbestemmelserne for cirkus-sektoren
  • Oplyse om uddannelsessituationen for børn, der lever i cirkusvirksomheder i EU

 

Fokus er på fagfolk, der arbejder i cirkus i enhver form og deres aktivitet over en bestemt periode.

 

Metoder til dataindsamling:

 

Circus Census

En folketælling i Europa gennemføres. Dette er rettet mod personer, der arbejdede i cirkus i en EU-stat mellem 1. januar til 31. december 2018, virksomheder, der skabte og præsenterede arbejde, og enheder som festivaler, spillesteder og kreationscentre, der var vært for forestillinger i samme periode. Linksne til folketællingen findes her:

 

For professionelle – https://goo.gl/CaGHRE

For organisationer – https://goo.gl/kywmgg

 

Webforum

Kilder til relevant industriel litteratur og kontakter vedrørende arbejdstagere, arbejdsmønstre, arbejdstilladelser, uddannelse af børn på tur, finansiering, lovgivning, cirkusskoler og oprettelsescentre, cirkusfestivaler og spillesteder i EU-medlemsstater kan føjes til de landespecifikke Forum Pages.

 

Studien er bestilt af Den Europæiske Union og gennemføres af forsker Verena Cornwall i samarbejde med Panteia forskningsinstitut. Resultaterne vil blive delt med alle, der deltager og med andre, herunder politikere og universiteter i hele Europa.

 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til combarts@gmail.com

7 Comments

Post A Comment


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to save temporary file for atomic writing.' in /home/circusfu/public_html/censusarts.org/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:30 Stack trace: #0 /home/circusfu/public_html/censusarts.org/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/circusfu/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/circusfu/public_html/censusarts.org/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 30