Studiul Situația Circului în Europa (Romania)

În întreaga Uniune Europeană și cuprinzând artele tradiționale / clasice și contemporane ale circului, obiectivele generale ale studiului sunt:

 

 • Furnizați date privind situația socio-economică și o imagine globală a sectorului
 • Oferirea unei analize a potențialului inovativ al sectorului circului
 • Furnizarea unei evaluări cantitative și calitative a dispozițiilor UE privind finanțarea sectorului circului
 • Furnizarea de informații privind situația educațională a copiilor care trăiesc în companiile de circ circulante din UE

 

Se pune accentul pe profesioniștii care lucrează în circ, în orice capacitate și pe activitatea lor într-o anumită perioadă de timp.

 

Metode de colectare a datelor:

 

Circulația recensământului

Se efectuează un recensământ al circului în Europa. Aceasta se adresează persoanelor care au lucrat în circuri într-un stat al Uniunii Europene între 1 ianuarie și 31 decembrie 2018, companiilor care au creat și au prezentat o activitate și entități precum festivaluri, locații și centre de creație care au găzduit performanțe în aceeași perioadă. Link-urile pentru recensământ pot fi găsite aici:

 

Pentru profesioniști – https://goo.gl/CaGHRE

Pentru organizații – https://goo.gl/kywmgg

 

Forumul Web

În cadrul paginilor de forum specifice fiecărei țări pot fi adăugate surse de literatură industrială relevantă și contacte cu privire la lucrători, modele de lucru, permise de muncă, educație pentru copii în turneu, finanțare, legislație, școli de circ și centre de creație, festivaluri de circ și locații în statele membre ale UE.

 

Studiul a fost comandat de Uniunea Europeană și este realizat de cercetătorul Verena Cornwall în colaborare cu Institutul de Cercetare Panteia. Rezultatele vor fi împărtășite cu toți cei care participă și cu alții, inclusiv factorii de decizie politică și universitățile din întreaga Europă.

 

Orice întrebări pot fi direcționate către combarts@gmail.com

4 Comments
 • Ziane.ziane
  Posted at 20:20h, 06 December Reply

  Thank you very much.

 • ahlam st
  Posted at 08:18h, 07 January Reply

  Vă mulțumim pentru acest articol la timp.

 • ahlam st
  Posted at 08:18h, 07 January Reply

  Mulțumesc mult

 • tita
  Posted at 12:19h, 27 January Reply

  thanks so much for this post

Post A Comment